Poslovni susret za vinare i ugostitelje

DNŽ i DURA organiziraju poslovni susret za vinare i ugostitelje na temu vinske karte za 2017. Susret je 19.01. u 11 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Ovaj susret, kao i prethodne dvije godine, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina.

Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na telefon 020 312 714 ili e-mail mvitkovic@dunea.hr i to: vinari najkasnije do 09. siječnja 2017. kako bi na vrijeme bili uvršteni u brošuru događanja, a prijave ugostitelja primaju se do 13. siječnja.

Vinari uz prijavu trebaju navesti: IME VINARIJE, KONTAKT (mob, tel, e-mail) te POPIS VINA, s oznakom berbe, koje će predstaviti. Više informacija na www.dunea.hr .

Povezane vijesti

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *